Αρχική Σελίδα

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Τεχνικής Γεωλογίας - Υδρογεωλογίας το οποίο αποτελεί θεσμοθετημένο Εργαστήριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου του Tομέα  Γεωλογικών Επιστημών της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Ε.Μ.Π.Ιδρύθηκε το 2001 μετά από διαχωρισμό του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωλογίας σε Εργαστήριο Γεωλογίας και Εργαστήριο Τεχν. Γεωλογίας – Υδρογεωλογίας,  σύμφωνα με την ιδρυτική πράξη ΠΔ 78/2001 (ΦΕΚ τΑ΄66/6-4-2001).


Το Επιστημονικό πεδίο δράσης του Εργαστηρίου σχετίζεται με την εφαρμογή της Γεωλογικής, Τεχνικογεωλογικής, Γεωτεχνικής και Υδρογεωλογικής γνώσης στη μελέτη, κατασκευή και λειτουργία των Μεταλλευτικών και λοιπών Τεχνικών Έργων, καθώς και εφαρμογές που άπτονται στην Περιβαλλοντική Γεωλογία.


Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε πληροφορίες για τις διδακτικές και ερευνητικές δραστηριότητες του Εργαστηρίου, τον υλικοτεχνικό και εργαστηριακό εξοπλισμό του, τα ερευνητικά προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί, καθώς και το επιστημονικό έργο του προσωπικού του.


Επίσης θα βρείτε πληροφοριακό υλικό και ανακοινώσεις για τα μαθήματα αρμοδιότητας του Εργαστηρίου, καθώς και ενδιαφέρουσες πληροφορίες και ειδήσεις σχετικές με την Τεχνική Γεωλογία και την Υδρογεωλογία.Ανακοινώσεις


25/09/2018


Ενημερώνονται οι φοιτητές του 7ου εξαμήνου και όσοι φοιτητές των παλαιότερων ετών συμμετέχουν ενεργά στις εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος της Τεχνικής Γεωλογίας Ι, ότι μέχρι την Πέμπτη 04/10/2018 θα πρέπει να προσέλθουν στο χώρο του εργαστηρίου της Τεχνικής Γεωλογίας (αιθ.1.39) για να δηλώσουν σε ποιο τμήμα των εργαστηριακών ασκήσεων θα συμμετάσχουν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την δήλωση των τμημάτων. Τα εργαστήρια, η ημέρα, ώρα και οι αίθουσες όπου θα πραγματοποιηθούν οι ασκήσεις είναι:

Τετάρτη 15.00 - 17.00, κτήριο Μηχ. Μεταλλείων - Μεταλλουργών, αίθουσες 101, 202

Παρασκευή 14.00 – 16:00, κτήριο Μηχ. Μεταλλείων - Μεταλλουργών, αίθουσες 101, 202


Το πρώτο μάθημα εργαστηριακών ασκήσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  05/10/2018, 14:00 - 16:00, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μαθήματος θεωρίας.


Δείτε τη σχετική ανάρτηση (...περισσότερα).

Ο διδάσκοντας

Κ. Λουπασάκης, Αναπλ. Καθηγητής.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδας: Π.Τσαγγαράτος 

Έρευνα

Σας αρέσει το site μας?
 

who's online

We have 3 guests online

Statistics

Content View Hits : 142410